דרגו את המתכון
מתכון לצ'בורקי במילוי בשר
המצרכים לבצק ל35 יחידות:
קילו קמח
2.5כוסות סודה
2.5 כפות שמן
ביצה
¼ כפית מלח
למילוי הבשר:
2 בצלים טחונים
½ קילו בשר טחון
2 שיני שום
1/4 כוס פטרוזילה וכוסברה קצוצים דק
½ כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק. לשים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים במגבת ומניחים להתפחה למשך שעה.
בקערה מערבבים ביחד את כל חומרי מילוי הבשר לתערובת אחידה. מרדדים את הבצק לעובי של כ 1 סנטימטר וקורצים כ35 עיגולים. ממלאים כל עיגול בכפית גדושה ממלית הבשר, מקפלים ל2 ומהדקים היטב.
מטגנים בשמן חם ועמוק משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב. מגישים חם.
בתיאבון.