מתכון קל ומושלם לפשטידת ברוקולי פרווה
יש אנשים שפשוט מכורים לברוקולי ויש את אלה שמבינים שברוקולי הוא ירק מאוד בריא, אז קבלו מתכון שאתם פשוט חייבים לנסות.
פשטידת ברוקולי פרווה ומרהיבה שמכינים במהירות, מציעה ארוחה מפנקת ו.
היא מתאימה באופן מושלם כמנה ראשונה או כמנה עיקרית, במיוחד כשמוגשת לצד ירקות סלט עשיר.
מתכון של אסנת הרשפט סבן.
מצרכים:
מלח
פלפל שחור
5 כפות קמח תופח
ברוקולי – 450 גרם, מפורק לפרחים
4 ביצים L
4 כפות מיונז רגיל
כף אבקת מרק עוף פרווה
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
קציצות ברוקולי מטריפות מתכון הורס
מאפינס ברוקולי ב-3 דקות טעים בטירוף
פשטידת כרוב מתכון מעלף
פשטידת ברוקולי – פינת האוכל של סיון
אופן הכנה:
1. בשלו את הברוקולי במים עם מלח למשך 3 דקות ולאחר מכן תנו לו להתקרר.
2. הקציפו את הביצים שלמות.
3. הוסיפו לביצים המוקצפות את המיונז ואז את הקמח באופן הדרגתי. תוסיפו גם את התבלינים וערבבו טוב עד לקבלת תערובת חלקה.
4. שמנו וקמחו תבנית ושפכו כ-3/4 מהבלילה לתוכה.
5. סדרו את פרחי הברוקולי מעל ופזרו מעל את שאר הבלילה שנותרה.
6. אפו בטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-30 דקות או עד שהפשטידה משחימה.
בתיאבון ❤️ אוסנת