דרגו את המתכון
מעיין אשכנזי משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת קפה.
- 4 ביצים מופרדות חלבונים וחלמונים
- חצי כוס סוכר
- כף שמן
- 4 כפות קמח
- לקרם:
- שמנת מתוקה 250 מ"ל
- 5 כפות פודינג וניל
- 1 סוכר וניל
- 2 כפיות קפה נמס
אופן ההכנה:
- מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר שנוסיף בהדרגה.
- מוסיפים את החלמונים,שמן,קמח ומערבבים.
- לקחת נייר למרוח שמן ולמזוג את הבלילה ולאפות בחום של 180 מעלות מצב טורבו.
- לעטוף ולמקרר.
- מקציפים את הקרם עם כל המרכיבים ולאחר שהרולדה התקררה,מורחים את הקרם על הרולדה ומגלגלים לרולדה כמו בתמונה.
מתכון נוסף לרולדה עם קצפת: