חיפוש

מתכון קל לרולדת קפה

רולדת קפה מתכון
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מעיין אשכנזי משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת קפה.

  • 4 ביצים מופרדות חלבונים וחלמונים
  • חצי כוס סוכר
  • כף שמן
  • 4 כפות קמח
  • לקרם:
  • שמנת מתוקה 250 מ"ל
  • 5 כפות פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 2 כפיות קפה נמס

אופן ההכנה:

  • מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר שנוסיף בהדרגה.
  • מוסיפים את החלמונים,שמן,קמח ומערבבים.
  • לקחת נייר למרוח שמן ולמזוג את הבלילה ולאפות בחום של 180 מעלות מצב טורבו.
  • לעטוף ולמקרר.
  • מקציפים את הקרם עם כל המרכיבים ולאחר שהרולדה התקררה,מורחים את הקרם על הרולדה ומגלגלים לרולדה כמו בתמונה.

מתכון נוסף לרולדה עם קצפת:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות