חיפוש

מתכון קצפת יציבה לזילוף: אוורירית ועם מרקם קטיפתי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון קצפת יציבה לזילוף: אוורירית ועם מרקם קטיפתי

קצפת היא כמו הגיבור הבלתי מפורסם של הקינוחים, נכון? זו התוספת הקרמית והחלומית שלוקחת את המתוקים שלך לשלב הבא. אבל בואו נדבר על הקסם של קצפת חלבית יציבה. החומר הזה הוא מחליף משחק! הוא מחזיק בצורתו כמו אלוף, מה שהופך אותו למושלם לפיזור על פשטידות, עוגות, סלטי פירות או כל דבר אחר שחפץ לבכם.

עכשיו, מאיפה הגיע המתכון הזה? ובכן, קצפת מפארת קינוחים כבר מאות שנים, אבל הגרסה החלבית היציבה היא טוויסט מודרני לקלאסיקה. זה כמו האבולוציה של הקצפת, אם תרצו. והחלק הכי טוב? זה סופר קל להכנה! אתה תתהה למה לא עשיתם את זה כל הזמן.

רכיבים:

  • 1 כוס שמנת מתוקה להקצפה (לוודא שהיא קרה!)
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  1. צננו את קערת המערבל והקציפות במקפיא למשך כ-10 דקות. זה עוזר לקצפת השמנת מהר יותר ואוורירית יותר.
  2. לאחר שהקערה והמקצפים יפים וקרים, יוצקים פנימה את הקצפת הכבדה.
  3. מקציפים את השמנת במהירות בינונית-גבוהה עד שהיא מתחילה להסמיך.
  4. מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר ותמצית הוניל תוך כדי המשך הקצפה של השמנת.
  5. המשיכו להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות. תדעו שהוא מוכן כשהקרם מחזיק את צורתו כשמרימים את המקציפים מהקערה.
  6. וואלה! השגת לעצמך קצפת חלבית יציבה. כעת, שפכו אותו בנדיבות על הקינוחים האהובים עליכם וצפו באורחים שלכם מתעלפים.

חלופות כשרות:

לחברים הכשרים שלי בחוץ, אל דאגה! אתה יכול בקלות להפוך את הקצפת הזו לכשרה על ידי הבטחת המרכיבים שלך עם תעודת כשרות. פשוט בדוק את התוויות האלה לפני שאתה מתחיל להקציף.

יתרונות תזונתיים:

  • מבחינה תזונתית, הקצפת הזו היא לא בדיוק מזון בריאות, אבל היי, אנחנו לא כאן כדי לספור קלוריות, נכון? הכל עניין של התמכרות במתינות. 
  • בנוסף, יש לך קצת סידן מהקרם, אז זה משהו!

מנות, זמן הכנה: מתכון זה מכין מספיק קצפת כדי לעלות בנדיבות על 8 מנות קינוח. ונחש מה? זה לוקח בערך 5 דקות להקציף.

רמת קושי: בקנה מידה של קל עד קשה, הייתי אומר שהמתכון הזה הוא "קל" מוצק. אם אתה יכול להפעיל מיקסר, אתה זהוב.

טיפים לשיפור:

  • טיפ מקצוען: אם אתה רוצה להתפנק, אתה יכול להוסיף מעט קינמון או אבקת קקאו לקצפת לקבלת טעם נוסף.
  • ואם אתה מרגיש ממש הרפתקני, נסה להוסיף שפריץ של ליקר בטעמים כמו גרנד מרנייה או ביילי לטוויסט בוזזי.

אז הנה לכם, אנשים! מתכון חסין תקלות לקצפת חלבית יציבה שתיקח את הקינוחים שלך לגבהים חדשים. קדימה, תנו לזה מערבולת והתכוננו להיות מופתעים!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות