דרגו את המתכון

התכוננו לרומם את חג השבועות שלכם עם בלינצ'ס גבינתי תרד ופטריות מעורר תיאבון! בלינצ'ס, שמקורם במזרח אירופה, הם פנקייקים דקים במילוי מסורתי בגבינה מתוקה או פירות. הטוויסט המלוח הזה משלב את עושר הגבינה עם הטעמים הארציים של תרד ופטריות, ויוצר מנה מנחמת ומתוחכמת כאחד. מושלם לחגיגת שבועות, המתכון הזה מפגיש את תמצית המסורת עם כשרון מודרני ומענג.

 

רשימת רכיבים:

עבור הבלינצ'ס:

   2 כפות של קמח

   3 ביצים

   1 1/2 כוסות חלב מלא

   1/4 כפית מלח

   חמאה לבישול

 למילוי:

   250 גרם גבינת ריקוטה

   150 גרם מוצרלה מגוררת

   1 כוס תרד קצוץ, נבול ומרוקן

   1 כוס פטריות, קצוצות דק ומוקפצות

   2 שיני שום, קצוצות

   מלח ופלפל לפי הטעם

 

הוראות הכנה:

  1. הכינו את בלילת הבלינצ'ס:

    בקערת ערבוב טורפים יחד את הקמח, הביצים והחלב עד לקבלת בלילה חלקה.

    מוסיפים מלח ומערבבים היטב. נותנים לבלילה לנוח 30 דקות לפחות.

  1. מבשלים את הבלינצ'ס:
  1. הכינו את המילוי: 
  1. להרכיב את הבלינצ'ס:
  1. מבשלים את הבלינטס הממולאים: 
  1. הגישו ותהנו: 

 

שיטות בישול חלופיות:

יתרונות תזונתיים:

המתכון הזה הוא מעצמה של חומרים מזינים. תרד מספק ברזל וויטמינים, פטריות מוסיפות נוגדי חמצון, והשילוב של גבינות מספק חיזוק חלבון. הבלינטס, העשויים מחלב מלא וביצים, מציעים מנה של סידן וחומצות אמינו חיוניות. המנה הזו היא אופציה בריאה לסעודת שבועות חגיגית.

כמות:

מתכון זה מניב כ-12 בלינצ'ס, המשרתים 4-6 אנשים כמנה עיקרית או 8-10 כמנה ראשונה מענגת.

זמן הכנה:

צפו להקדיש כ-45 דקות בהכנה ובישול של המנה הזו. זהו מסגרת זמן ניתנת לניהול לאירוע מיוחד.

רמת קושי:

בסולם של קל לקשה, היינו מדרגים את המתכון הזה כבינוני. 

חלופות כשרות:

טיפים לשיפור:

שיטות בישול:

את הבלינצ'ס האלה אפשר לבשל במחבת טפלון או במחבת פסים. אם אתם מרגישים הרפתקנים, נסו לאפות אותם לגרסה קצת יותר קלילה.

 

עכשיו, צללו לתוך הטעימות הנפלאה של תרד גבינה ופטריות בלינצ'ס אלה! בין אם אתם חוגגים את חג השבועות או סתם מחפשים ארוחה מענגת, הבלינצ'ס האלה בטוח יהיו להיט בשולחן שלכם. תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות