נאצ'וס פיאסטה
היי חברים לאוכל, התכוננו לפיצוץ טעמים עם מתכון הנאצ'וס הבועט שלי! נאצ'וס הם חיי המסיבה, והמתכון הזה אינו יוצא דופן. זה משמח את הקהל, מושלם לערבי משחקים, מרתוני סרטים, או סתם כשאתה משתוקק לקצת טוב צ'יזי.
לנאצ'וס יש היסטוריה עשירה שתחילתה בשנות הארבעים של המאה הקודמת בעיירה המקסיקנית הקטנה Piedras Negras. האגדה מספרת שאיגנסיו "נאצ'ו" אנאיה הקציף את החטיף הטעים הזה על ידי המסת גבינה על צ'יפס טורטייה עבור קבוצת נשות צבא ארה"ב רעבות. לפיכך, היצירה המפוארת של נאצ'וס!
רכיבים:
- 400 גרם צ'יפס טורטיה
- 2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
- 1 כוס שעועית שחורה, מנוקזת ושטופה
- 1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות
- 1 כוס חלפניו פרוס
- 1/2 כוס זיתים שחורים פרוסים
- 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1/2 כוס שמנת חמוצה
- 1/4 כוס כוסברה טרייה, קצוצה
חלופות מתכון:
לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, החליפו גבינה רגילה בגבינה בעלת תעודת כשרות. אתה יכול גם להתנסות בגבינה טבעונית אם אתה הולך על טוויסט על בסיס צמחי. השתמשו בשבבי טורטייה ללא גלוטן עבור קהל רגיש לגלוטן.
יתרונות תזונתיים:
- עמוסים בסיבים משעועית שחורה, ויטמינים מעגבניות ואגרוף חלבון מגבינה, הנאצ'וס האלה הם יותר מסתם חטיף טעים.
- נוגדי החמצון בג'לפניוס והשומנים הבריאים בזיתים מוסיפים גם הם דחיפה תזונתית.
- בנוסף, זו דרך מהנה להגניב כמה ירקות!
כמות: מתכון נאצ'ו זה מושלם להגשת קהל רעב או כמתאבן שניתן לחלוק לכ-6-8 אנשים. התאם את הכמויות בהתאם לרשימת האורחים שלך.
זמן הכנה: אתה יכול להכין את הנאצ'וס האלה תוך כ-20 דקות בלבד. מהיר, קל, וכל כך טעים!
רמת קושי: קלי קלות! גם אם אתה טירון במטבח, אתה יכול לתקן את מתכון הנאצ'ו הזה מבלי להזיע.
טיפים לשיפור:
- שכבות: אל תזרוק הכל למעלה, סדר את המרכיבים שלך בשכבות. זה מבטיח חלוקה אחידה של טעמים בכל ביס.
- התאם אישית את החום: התאם את רמת התבלינים על ידי הוספה או הפחתה של חלפניו. אתה הבוס של הנאצ'וס שלך!
- טרי הוא הטוב ביותר: בחר מרכיבים טריים – עגבניות בשלות, בצל ירוק פריך וכוסברה תוססת עושים עולם של הבדל.
- צלו למען הטעם הפריך: הכניבו את הנאצ'וס שלכם לתנור למשך דקה או שתיים בסוף כדי לקבל את השילוב המושלם של גבינה נמסה וצ'יפס פריך.
אז הנה לכם חגיגת נאצ'וס! תתכוננו להתעמק ולהתענג על הטוב. זכרו, נאצ'וס הם עניין של כיף, אז אל תתביישו להפוך אותם לשלכם. תהנו אמיגוס.