דרגו את המתכון

נאצ'וס פיאסטה

היי חברים לאוכל, התכוננו לפיצוץ טעמים עם מתכון הנאצ'וס הבועט שלי! נאצ'וס הם חיי המסיבה, והמתכון הזה אינו יוצא דופן. זה משמח את הקהל, מושלם לערבי משחקים, מרתוני סרטים, או סתם כשאתה משתוקק לקצת טוב צ'יזי.

לנאצ'וס יש היסטוריה עשירה שתחילתה בשנות הארבעים של המאה הקודמת בעיירה המקסיקנית הקטנה Piedras Negras. האגדה מספרת שאיגנסיו "נאצ'ו" אנאיה הקציף את החטיף הטעים הזה על ידי המסת גבינה על צ'יפס טורטייה עבור קבוצת נשות צבא ארה"ב רעבות. לפיכך, היצירה המפוארת של נאצ'וס!

רכיבים:

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, החליפו גבינה רגילה בגבינה בעלת תעודת כשרות. אתה יכול גם להתנסות בגבינה טבעונית אם אתה הולך על טוויסט על בסיס צמחי. השתמשו בשבבי טורטייה ללא גלוטן עבור קהל רגיש לגלוטן.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון נאצ'ו זה מושלם להגשת קהל רעב או כמתאבן שניתן לחלוק לכ-6-8 אנשים. התאם את הכמויות בהתאם לרשימת האורחים שלך.

זמן הכנה: אתה יכול להכין את הנאצ'וס האלה תוך כ-20 דקות בלבד. מהיר, קל, וכל כך טעים!

רמת קושי: קלי קלות! גם אם אתה טירון במטבח, אתה יכול לתקן את מתכון הנאצ'ו הזה מבלי להזיע.

טיפים לשיפור:

אז הנה לכם חגיגת נאצ'וס! תתכוננו להתעמק ולהתענג על הטוב. זכרו, נאצ'וס הם עניין של כיף, אז אל תתביישו להפוך אותם לשלכם. תהנו אמיגוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות