דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לניוקי ברוטב שמנת פסטו.
- 1 חב' ניוקי 500 גר'
- 25 גר' חמאה
- 1 כף קמח
- 1 מיכל שמנת מתוקה 250 גר'
- 100 גר' גבינת פטה מגוררת
- מעט פלפל שחור גרוס ומעט מלח
- מעט תבלין אגוז מוסקט
- כף גדושה פסטו
- גבינת פרמז'ן מגורדת להגשה
אופן ההכנה
- מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן בסיר מים רותחים.
- בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח תוך ערבוב ומוסיפים בהדרגה את השמנת מתוקה תוך ערבוב.
- מחממים מעט ומוסיפים את הגבינה ומועכים אותה לתוך הרוטב. מוסיפים את הפסטו.
- מתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים היטב.
- מוסיפים לרוטב את הניוקי המבושלים ומערבבים היטב.
- מגישים חם עם גבינת פרמז'ן מפוררת – בתיאבון
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון של ניוקי ברוטב שמנת פסטו: