נקניק שוקולד וביסקווטים בחמש דקות
1 חבילה ביסקוויטים פתי בר (250 גר') מרוסקים לחתיכות קטנות
1 שמנת מתוקה (אפשר גם צימחית) 250 מ"ל
2 חבילות שוקולד מריר שבור לקוביות
ניתן להשתמש בקוקוס לקישוט
כמוכן ניתן להוסיף כף גדושה של ממרח שוקולד(השחר או נוטלה) אבל זה לא חובה.
אופן ההכנה:
1. בקערה מניחים את הביסקוויטים המרוסקים.
2 שמים בקערה אחרת את השמנת עם השוקולד המריר וממיסים במיקרו במשך 30 שניות.
3.לאחר 30 שניות במיקרוגל, מערבבים היטב את השמנת והשוקולד המומס ומכניסים ל-30 שניות נוספות במיקרוגל, עד לקבלת קרם אחיד ושוקולד מומס לחלוטין.
4. במידה והחלטתם להוסיף את כף ממרח השוקולד,אז מוסיפים לתוך תערובת השמנת והשוקולד המומס ומערבבים היטב.
5. מוזגים את בלילת השוקולד והשמנת לקערת הביסוויטים ומערבבים היטב.
6. שמים על שולחן נייר כסף ומעליו ניילון נצמד ומוזגים באמצע ולרוחב את תערובת השוקולד והביסקוויטים,מהדקים היטב את הניילון ויוצרים צורה של נקניק, כפי שהוצג בסרטון.
7. מכניסים את הנקניק שייצרנו להקפאה למשך שעה לפחות.
8. אין צורך בהפשרה של הנקניק ואפשר לאחר שעה של הקפאה להעביר למקרר.
9. לאחר ההקפאה ניתן לקשט בקוקוס,פורסים את הנקניק לעוגיות ומגישים..
תגובה אחת
מתכונים 10 ממש קלים ונוחים להכנה.
ישר כוח.