סברינה מתכון של פעם
סברינה מתכון של פעם שמשתפת אושרית וקנין.
במתכון אין צורך בהפרדת הביצים.
את התבנית לצורה ניתן לקנות במקס סטוק או בחנויות המתמחות באפיה.
מצרכים:
5 ביצים
חצי כוס שמן
5 פות סוכר
כוס +כף קמח תופח
כוס סולת
1 סוכר וניל
לסירופ:
כוס וחצי סוכר
2 כוסות מים
2 בקבוקונים תמצית רום
לקצפת:
2 מיכלים של שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1 חבילה אבקת פודינג וניל
כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמי קר
אופן הכנה מופיע בתחתית העמוד.
מהמתכון יוצאים בין 12-14 יחידות
מתכון לסברינה של פעם של קרין גורן:
"טעם של פעם": הקונדיטוריה שמעלה ניחוח של נוסטלגיה בלקוחות עם עוגות כמו סרינה וקרם שניט:
עוגת סברינה קלה ומושלמת
סברינה מתכון מושלם
עוגת מייפל בחושה – מתכון מנצח
אופן הכנה:
1. מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השמן והסוכר.
2. מוסיפים את הקמח הרגיל,קמח תופח,סולת וסוכר וניל ומקציפים עד לקבלת בלילה חלקה.
3. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.
4. בינתיים מתחילים בהכנת הסירופ סוכר: שמים בסיר קטן את המים והסוכר ומביאים לרתיחה,כאשר מתחיל לבעבע מוסיפים את הרום.
5. מכינים את הקצפת:שמים את החלב,שמנת מתוקה והפודינג וניל בקערת המיקסר ומקציפים לקצפת יציבה.
6. מניחים את כל הסברינות לאחר שהתקררו בתבנית ושופכים עליהם את הסירופ שיספגו טוב טוב ולפני הגשה ממלאים אותם בקצפת.
הסברינות חייבות המון סירופ טובלים אותם ובנוסף מכינים עוד כמות זהה של סירופ בצד ולפניי הגשה מרטיבים שוב