5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

עוף בגריל הוא מאכל קלאסי שלעולם לא מצליח לספק בטעמו המעושן ובעדינות העסיסית שלו. בין אם זה ברביקיו בקיץ או ארוחה נעימה בתוך הבית, עוף בגריל הוא אופציה רב-תכליתית שמשתלבת היטב עם דפים ורטבים שונים.

איך מכינים עוף בגריל – המרכיבים

מרכיבים חלופיים:

איך מכינים עוף בגריל – שלב אחר שלב

  1. טורפים בקערה קטנה את שמן הזית, השום הטחון, התימין היבש, אורגנו מיובש, פפריקה, מלח ופלפל ליצירת המרינדה.
  2. מניחים את חזה העוף בכלי רדוד או בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת ויוצקים עליהם את המרינדה, תוך הקפדה על ציפוי אחיד. מניחים לעוף להשרות במקרר לפחות 20 דקות, או עד 4 שעות לטעם מקסימלי.
  3. מחממים את הגריל שלך לחום בינוני-גבוה, וודא שהשבריות נקיות ומשומנות קלות כדי למנוע הידבקות.
  4. מוציאים את חזה העוף מהמרינדה וזורקים את כל עודפי המרינדה.
  5. מניחים את חזה העוף על הגריל שחומם מראש ומבשלים 6-8 דקות לכל צד, או עד שהם מבושלים ומגיעים לטמפרטורה פנימית של 75 מעלות צלזיוס.
  6. הימנעו מלחיצה על העוף עם מרית בזמן הצלייה לשמירה על מיצים ומניעת יובש.
  7. לאחר הבישול מעבירים את חזה העוף בגריל לצלחת הגשה ונותנים להם לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
  8. מקשטים בעשבי תיבול טריים ומגישים עם חתיכות לימון בצד לסחיטה מעל העוף לפרץ טעם נוסף.

תיהנו מעוף עסיסי בגריל שלכם כמרכז לארוחה שלכם, בשילוב עם הדפים והרטבים האהובים עליכם.

מתכון זה מיועד ל-4 אנשים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות