חיפוש

סופלה שוקולד עסיסי מתכון מטורף

סופלה שוקולד פרווה מתכון נדיר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סופלה שוקולד עסיסי מתכון מטורף

סופלה שוקולד פרווה מתכון מטורף של רז שלום.

מצרכים:

4 ביצים
2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
¾ כוס קמח
מלח (קורט )
אופן הכנה מופיע בהמשך



מתכונים נוספים:

סופלה שוקולד המתכון ששבר את הרשת
סופלה שוקולד מושלם ומושחת
סופלה שוקולד כמו במסעדות של אייל הררי

מתכון נוסף של אוזני המן של חן במטבח

קצת על סופלה שוקולד:

סופלה שוקולד הוא קינוח צרפתי קלאסי שאוהבי שוקולד נהנו ממנו במשך מאות שנים. הקינוח העדין הזה עשוי מכמה מרכיבים פשוטים, אך דורש דיוק והכנה קפדנית להשגת המרקם והתפיחה המושלמים.

בסיס הסופלה עשוי מרפרפת שוקולד עשירה, אשר לאחר מכן הופכת לבהירה עם חלבונים מוקצפים ליצירת מרקם אוורירי ואוורירי. המפתח לסופלה מוצלח הוא התזמון – יש להגיש אותו מיד לאחר האפייה, אחרת הוא יתמוטט ויאבד את צורתו.

כדי להכין סופלה שוקולד, תזדקקו לשוקולד איכותי, ביצים, סוכר, חמאה ועוד כמה מצרכי מזווה. את השוקולד ממיסים בחמאה ומשולבים בחלמונים וסוכר ליצירת תערובת סמיכה וקרמית. בינתיים מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה, ומקפלים בזהירות לתוך תערובת השוקולד.

לאחר מכן אופים את הסופלה בתנור חם עד שהוא תופח ויוצר קרום עדין מלמעלה. כאשר יוצא מהתנור הוא צריך להיות תפוח, קל ואוורירי, עם טעם עשיר ושוקולדי. מגישים מיד, מפזרים מעל אבקת סוכר ובליווי כדור גלידת וניל או קצפת.

בין אם אתם חובבי שוקולד או פשוט מעריכים קינוח עשוי היטב, סופלה שוקולד בטוח ישמח את בלוטות הטעם שלכם וירשים את האורחים שלכם. עם קצת תרגול ותשומת לב לפרטים, תוכלו להשתלט על הקינוח הצרפתי הקלאסי הזה וליהנות ממנו בכל זמן שתרצו.

אופן הכנה:

1. נתחיל בהמסת השוקולד מריר ושמן במיקרוגל.
2. כעת נקציף במיקסר ביצים שלמות עם סוכר במשך חמש דקות.
3. לאחר מכן נרצה להוסיף את תערובת השוקולד והשמן לקערת המיקסר ונמשיך להקציף כמה דקות.
4. אחרי זאת נוסיף קמח וקורט מלח ונקציף כמה דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4. נשפוך את התערובת לתוך מנג'טים ולכל אחד נוסיף קוביית שוקולד.
5. נאפה בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות בדיוק.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות