סושי נדיר מתכון קל שתמיד מצליח
רונית אבוחצירה משתפת אותנו במתכון נדיר של סושי.
מצרכים:
אורז עגול
מלח
קרם קוקוס
חומץ אורז
סוכר
גזר
מלפפון
בטטה
דג סלמון
אבוקדו
מחצלת
אצות
קמח
ביצים
קוביות קרח
פירורי פנקו
אופן הכנה וכמויות מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
סושי מתכון נדיר
סושי מתכון נדיר
סושי מתכון קל
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. 3 כוסות אורז עגול שטוף במים עד שטיפה למים צלולים באורז .
2. 3 כוסות מים רותחים כאשר כל כוס שמים כפית מלח לפני המים באורז .
3. שמים על האש לרתיחה סוגרים מכסה על אש נמוכה 6 דקות בישול , בסיום 6 דקות מכניסים כף לבדוק את האורז ואם עדין חסר בישול שמים חצי כוס מים רותחים נוספים ולבישול של עוד 2 דקות ומורידים מהאש .
4. נותנים כערבוב בתנועות קיפול לאורז ושמים 6 כפות קרם קוקוס ומערבבים .
5. במקביל לעשיית האורז :.
6. שמים בסיר קטן .
7. 5 כפות חומץ אורז .
8. 8 כפות סוכר וכפית מלח .
9. על הגז יחד עד שמגיעים למרקם נוזלי ושקוף והסוכר נמס .
10. אנחנו שופכים את הנוזל לתוך האורז ומערבבים יחד .
11. בהצלחה באורז.
12. למילוי : .
13. לחתוך את הירקות:.
14. רצועות גזר .
15. רצועות מלפפון .
16. רצועות בטטה .
17. רצועות דג סלמון.
18. רצועות אבוקדו .
19. מחצלת ואצות : ניתן לקנות בכל סופר .
20. שמים את המחצלת עליה את האצה כאשר מולכן הצד המחוספס , שמים אורז ובוחרים את הירקות שהכנו עם הדג ומבצעים תנועת גלגול עם המחצלת , אותו העיקרון לגלגל אורז חיצוני במידה ורוצים לטגן .
21. הכנת טמפורה- כיסוי מטוגן לסושי : .
22. כוס קמח .
23. 2 ביצים .
24. כוס מים .
25. קוביות קרח .
26. בצלחת נוספת פירורי פנקו .
27. לאחר הכנת גלגל הסושי טובלים בתערובת קמח שהכנו ואז מגלגלים על הפירורים .
28. מחממים מחבט עם חצי כוס שמן מטגנים על אש בינונית .
בהצלחה ❤.
טיפ:
כאשר רוצים לחתוך את הסושי רק עם סכין רטובה 🌺.