חיפוש

סושי שוקולד מתכון היסטרי

סושי שוקולד מתכון היסטרי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סושי שוקולד מתכון היסטרי

סושי שוקולד מתכון היסטרי של אודל ירושלמי.
סושי שוקולד כלכך קל להכנה וטעים בטירוף.

מצרכים:

1 שמנת מתוקה 38% להקצפה (250 מ"ל)
חבילה וחצי שוקולד מריר( 150 גרם)
אינסטנט פודינג וניל(חצי שקית)
וקוקוס לעיטור
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:

סושי שוקולד וקוקוס מהיר
קינוח גבינה בכוסות מתכון ב-5 דקות
קינוח עוגיות לוטוס פרווה

מתכון נוסף לסושי שוקולד:

אופן הכנה:

לוקחת את השוקולד שוברת לקוביות שמה בצלוחית עמוקה ושמה 100 מ"ל מהשמנת מתוקה.
מכניסה למיקרוגל ל 30 שניות ואז שוב מחממת עוד 20 שניות וכשהשוקולד מתחיל להיתנמס מערבבת טוב טוב עד לאיחוד מלא של השוקולד והשמנת עד שנהיה כמו גנאש שוקולד.
ואז אני לוקחת תבנית חד פעמית בינונית שמה חצי נייר אפיה( חשבתי על רעיון לשמן את הנייר ליפני עם שמן קוקוס או חמאה כדי שיהיה קל יותר להפריד אחרי ההקפאה את הגנאש מהנייר ) ושופכת מעל את כל הגנאש של השוקולד ועם כף שוטחת על כל התבנית שנוצר כמו מלבן של שוקולד רחב ודק יחסית לא מידיי.
ומכניסה למקפיא לפחות לשעה,
לבנתיים מכינה משאר השמנת את הקרם קצפת למילוי, שמה בשמנת חצי שקית של אינסטנט פודינג ומקציפה עד שנהיה ממש יציב וממלאת בתוך שקית.
לוקחת את החצי השני של נייר האפיה משטחת בעוד תבנית ועושה זילוף של פסים עבים של הקצפת
(לי יצא שלוש פסים והשתמשתי רק ב שתיים)
ושמה במקפיא גם לשעה בערך להתייצבות והקפאה חלקית
ואז לוקחת את הנייר אפיה עם הגנאש עושה פס עם סכין באמצע לוקחת פס של הקצפת שהוקפאה ומניחה בהתחלה של המלבן של השוקולד שעל נייר האפיה ועם סכין חלקה ללא שיניים מפרידה בין הנייר לשוקולד, מקלפת בעדינות את השוקולד ומניחה ועוטפת את גליל הקצפת, ואז מהר מפוררת מעל השוקולד מכל הכיוונים קוקוס (ניתן לשלב גם קוקוס קלוי לעיטור יותר יפה, לי פשוט לא היה אז השתמשתי ברגיל) וככה גם עושה גם את הרול השני, שמה חזרה בתבנית מכסה ומכניסה שוב למקפיא עד להתקשות מלאה ואז חותכת בקלות עם סכין
ויש לך סושי שוקולד .
ניתן להעביר אחכ" למקרר אם רוצים את הסושוקלד יותר רך ונימוח בפה.
מקווה שתבינו זה לא כזה מסובך פשוט זה אילתור שלי
ושיהיה לכן בהצלחה😙
ומוזמנות לשתף בכיף.
עוד אופציה שאפשר כדי להקל על הגילגול.
מה שאפשר לעשות שיהיה לך יותר קל זה לישפוך מילמעלה על הרול קצפת ישר את השוקולד עם כף כמו שמצפים רולדה לפזר מעל קוקוס ולהכניס להקפאה עד התייצבות השוקולד ואז להפוך ולצפות מלמטה ואפשר גם לא לצפות למטה.
זה פשוט הרבה יותר פשוט ומומלץ אני ניסיתי אחרי שהעלתי את המתכון וזה היה הרבה יותר קל
המון בהצלחה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות