דרגו את המתכון
סיגרים במילוי כבד עוף
מצרכים:
200 גרם כבד עוף
אריסה
בצל בינוני
צרור פטרוזיליה
4-5 שיני שום
2 כפות פרורי לחם
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
כף כמון
קמח
עלי סיגרים
שמן לטיגון
כף וחצי שמן זית
אופן הכנה:
1. מנקים את הכבד וצולים על אש גלויה או בתנור על מצב גריל.
2. במעבד מזון שמים את הכבדים,כף וחצי אריסה,בצל,פירורי לחם,פטרוזיליה,פלפל שחור גרוס,מלח,שמן זית וטוחנים למחית חלקה.
3. מכינים דבק להדבקה :לוקחים כף קמח ומוסיפים לו כף מים ומערבבים היטב.
4. לוקחים עלי סיגר ושמים את מילוי בקצה של הדף כמעט לכל האורך ומשאירים רווח בקצוות ומגלגלים כפי שהודגם בסרטון.
לקראת הסוף של הגלגול שמים את הדבק בקצה ושמים את הסיגרים כאשר החיבור כלפי מטה.
5. במחבת עמוקה מטגנים את הסיגרים עד להשחמה משני הצדדים, מוציאים ושמים על נייר סופג ומגישים.