סימיט טורקי מתכון
מצרכים סימיט טורקי מתכון
3 כוסות קמח
2 כפיות מלח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות שמן
4 כפות מולסה או סילאן או סירופ מייפל לערבב עם 4 כפות מים
1 כוס מים
שומשום
אופן הכנה:
1. שמים את הקמח בקערה
2. עושים חור במרכז הקמח ומוסיפים את השמרים היבשים וחצי כוס מים ומערבבים מעט את המים עם השמרים
3. מוסיפים את המלח והשמן וממשיכים לערבב.
4. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
5. יוצרים מהבצק כדור,שמים בקערה, מכסים ומתפיחים במשך שעה.
6. לאחר שעה,מחלקים את הבצק ל-6 חלקים ,ויוצרים 6 נקניקים מהבצק.
7. יוצרים מנקניק הבצק בייגל כפי שהודגם בסרטון.
8.טובלים את הבייגל בתערובת המולסה עם המים ולאחר מכן טובלים בשומשום.
9. מסדרים את הבייגל על תבנית עם נייר אפיה ומתפיחים שעה נוספת.
10. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות במשך 25 דקות.
11. מוציאים ומגישים.