3.8/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול
סלט בורגול עשיר של אורה ארגוב
מצרכים:
- 1.5 כוסות בורגול עבה
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 4 גבעולי סלרי קצוצים, כולל העלים
- 1/2 גמבה קצוצה
- 1/2 פלפל ירוק קצוץ
- 1/2 פלפל צהוב קצוץ
- 1 כוס חמוציות
- 1 כוס בוטנים קלויים (או אגוזי מלך)
- מיץ מלימון אחד
- 1 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות סילאן
- 3 כפות שמן זית
סלט בורגול וסלק – חן במטבח
מתכונים נוספים
מתכון לאושפלאו בורגול מטריף חושים (ט-ע-י-ם -א-ש!!)
מתכון לבורגול בריא, טעים חבל"ז
סלט בורגול רימונים לראש השנה מתכון פצצה
הוראות הכנה:
- משרים את הבורגול ב-2 כוסות מים רותחים למשך 20 דקות.
- מסננים את הבורגול ומעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה, הסלרי והפלפלים הקצוצים.
- מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל שחור, רוטב סויה, סילאן ושמן זית.
- מוסיפים את החמוציות והבוטנים ומערבבים היטב.
- מגישים ונהנים!
טיפ: ניתן להכין את הסלט מראש ולשמור במקרר עד להגשה. טעמו משתבח לאחר כמה שעות.
מתכון של אורה ארגוב.