דרגו את המתכון
זהבה מור משתפת אותנו במתכון שלה לסלט בטטה ופטריות מוקרם.
מצרכים:
- 2 בטטות בינוניות
- 2 סלסלאות של פטריות
- שמנת לבישול (250 מ"ל)
- 200 גרם גבינת פרמז'ן
- מלח
- פלפל
- מרק עוף
- מרק פטריות
- טימין
- אורגנו
- רוזמרין
אופן הכנה:
- חותכים 2 בטטות בינוניות לקוביות קטנות ומבשלים בסיר עם מים.
- חותכים 2 סלסלאות של פטריות גם כן לקוביות קטנות ומטגנים במחבת (ללא תיבול).
- במחבת נפרדת מוסיפים שמנת לבישול (250 מ"ל) .
- מתבלים ב-מלח,פלפל,מרק עוף, מרק פטריות טימין ואורגנו .
- כאשר מבעבע מוסיפים גבינת פרמז'ן בערך 200 גרם ומערבבים הכל.
- מוסיפים לקערה עם הבטטות והפטריות ומערבבים היטב.
- מוסיפים מעל מעט רוזמרין ומגישים.