דרגו את המתכון
מצרכים למתכון לטבולה
.
5 כפות בורגול לא מבושל
2 עגבניות
2 ליים
100 גרם בצל ירוק
צרור פטרוזיליה (198 גרם)
צרור עלי נענע (14 גרם)
1/4 כוס שמן זית
מלח,פלפל שחור
1. מכסים את הבורגול במים חמים ומשאירים ל-30 דקות בצד.
2. חותכים את העגבניות, בצל ירוק, פטרוזיליה והנענע.
3. מערבבים בקערה גדולה את הפטרוזיליה, בצל ירוק, נענע והעגבניות.
4. מוסיפים את הבורגול לאחר שסיננו אותו וממשיכים לערבב.
5. מוסיפים מלח ופלפל שחור בתאם לטעמכם האישי.
6. מוסיפים מיץ מ – 2 ליים.
7. מוסיפים את השמן זית.
8. מערבבים היטב את כל הסלט