דרגו את המתכון

אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון של סלט טורקי מהיר ב-5 דקות.

מצרכים להכנת סלט טורקי מהיר:

אופן הכנה:

  1. שמים בקערה את הבצל והפטרוזיליה הקצוצים.
  2. מוסיפים לקערה 3 כפות של רסק עגבניות,3/4 כוס חומץ,2 כפות סוכר,רבע כפית פלפל שחור,חצי כוס שמן וכוס ורבע מים ומערבבים היטב עד לקבלת מעין משחה.
  3. מוסיפים כף כמון ו-3 כפות הריסה מערבבים היטב ומגישים.

סרטון עם מתכון נוסף לסלט טורקי:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות