דרגו את המתכון
סלט כרובית אפויה
המצרכים
1 כרובית מפורקת לפרחים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן
פטרוזיליה
3 כפות מיונז
כף מיץ לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הכרובית מערבבים בקערה שמן ושום ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות כחצי שעה (כדאי לערבב אחרי 15 דק על מנת שהכרובית תשחים באופן אחיד). מעבירים לקערה מוסיפים מיונז, מיץ לימון, פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל ומערבבים. (ניתן לגרד מעל טיפה גרידת לימון – לא חובה). ולהגיש.
בתיאבון.