דרגו את המתכון

סלט עדשים שחורות מתכון מעלף

סלט עדשים שחורות הוא סלט פשוט, טעים ובריא. הוא עשוי מעדשים שחורות, מרכיבים טריים והרבה טעם. סלט זה הוא מנה נהדרת לארוחת צהריים, ארוחת ערב, או כחטיף בריא.

מקור המתכון

מתכון זה הוא מתכון משפחתי עתיק. הוא הועבר מדור לדור, והוא תמיד היה פופולרי מאוד.

רשימת מרכיבים והוראות הכנה

המרכיבים:

ההוראות:

  1. בסיר מביאים לרתיחה את המים והעדשים.
  2. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 25-30 דקות, עד שהעדשים רכות אך עדיין נגיסות.
  3. מסננים את העדשים מהמים ומקררים.
  4. בקערה גדולה מערבבים את העדשים עם הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה, מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל.
  5. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.

טיפים

וריאציות ושיפורים

דרגת קושי בסולם קל בינוני קשה

קל

זמן הכנה נדרש

כ-30 דקות

הצעות הגשה

מניע לפעולה

סלט עדשים שחורות הוא מנה טעימה, בריאה ועשירה בחלבון. הוא קל להכנה וניתן להגיש אותו במגוון דרכים. אז למה אתם מחכים? הכינו את הסלט הזה היום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות