דרגו את המתכון
סלט פטריות קל להכנה ,10 דקות ויש לכם סלט מושלם
קרדיט מתכון: דורית אלישע
מצרכים:
3 כפות שמן זית
סלסלה פטריות טריות חתוכות לפרוסות
גמבה חתוך לרצועות
3 כפות רוטב סויה
מלח
כף סילאן או דבש
3 שיני שום פרוסות
חופן קשיו קלוי
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
פלפל
אופן ההכנה:
1. במחבת מקפיצים את רצועות הגמבה,מוסיפים את הפטריות והשום.
2. מכסים את המחבת ומבשלים למשך 10 דקות.
3. לאחר 10 דקות מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה,קשיו ומתבלים בפלפל שחור,מלח,סילאן ורוטב סויה ומקפיצים למשך 2 דקות נוספות ומגישים.