דרגו את המתכון

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לסלט פסטה צבעוני.

מצרכים להכנת סלט פסטה צבעוני:

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. שמים את קוביות החצילים על תבנית נייר אפיה, מזלפים שמן זית ומלח מעל ואופים למשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
  3. לאחר 20 דקות מוציאים את תבנית החצילים ושמים בקערה את החצילים להצטנן.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,מסננים,מזלפים מעט שמן זית ושמים בקערה בצד.
  5. במחבת עם 3 כפות שמן זית מקפיצים את העגבניות שרי החצויות למשך 5 דקות ואז מסירים מהאש.
  6. מוסיפים למחבת את קוביות החצילים ומערבבים בעדינות.
  7. במחבת קטנה קולים את הצנוברים ללא שמן למשך דקה.
  8. מוסיפים את העגבניות שרי,חצילים והצנוברים לפסטה ולערבב היטב.
  9. מוסיפים את חתיכות המוצרלה והבזיליקום הקצוץ ומערבבים היטב ומגישים בטמפרטורת החדר.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הסלט פסטה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות