דרגו את המתכון
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה לסלט תאילנדי.
- רבע כרוב לבן
- רבע כרוב סגול
- 2 גזרים
- גבעול בצל ירוק
- חופן אגוזים
- חופן חמוציות
- כף שומשום שחור
- 2 כפות שמן שומשום(או שמן זית)
- כף רוטב סויה
- כף סילאן או דבש
- כף רכז רימונים
- קורט מלח
- 2 כפות לימון
אופן ההכנה:
- לחתוך את הכרוב והגזר לרצועות דקות.
- להוסיף פרוסות בצל ירוק ,אגוזים,חמוציות,שומושום .
- תיבול להוסיף בזמן ההגשה- שמן שומשום,לימון,סילאן,רוטב סויה,רכז רימונים,מלח.