חיפוש

סלמון בתנור עסיסי עם ירקות שורש צלויים

סלמון בתנור עסיסי עם ירקות שורש צלויים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סלמון בתנור עסיסי עם ירקות שורש צלויים

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 50 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • דג סלמון שלם (מופשר עם העור)
  • 2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
  • 1 כף רכז רימונים
  • שמן זית
  • קורט מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף טריאקי

ירקות שורש:

  • 1 בטטה, חתוכה לקוביות גסות
  • 2-3 בצלים קטנים (לבנים וסגולים), חתוכים לרבעים
  • 3-4 שיני שום, קלופות
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות גסות
  • 1 גמבה, חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל ירוק חריף, חתוך לפרוסות

תיבול ירקות:

  • שמן זית
  • קורט מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף זעתר יבש
  • 1 כף סילאן

ארוחה קלה ומהירה | סלמון בתנור עסיסי וטעים בקלי קלות

מתכונים נוספים

סלמון בתנור עם לימון ודבש: מתכון מושלם!
מרינדה לסלמון בתנור: הדרך הכי טעימה לשדרוג ארוחת הערב שלכם
עוגת מייפל קלאסית וטעימה – מתכון ביתי מושלם

איך מכינים דג סלמון עסיסי

אופן ההכנה:

  1. הכנת הסלמון:

    • חממו תנור ל-200 מעלות.
    • מרחו את הסלמון בשמן זית.
    • בקערה קטנה, ערבבו את החרדל, רכז הרימונים, הסילאן והטריאקי.
    • בעזרת מברשת, מרחו את תערובת החרדל על הסלמון.
    • תבלו את הסלמון במלח ופלפל שחור גרוס.
  2. הכנת הירקות:

    • בקערה גדולה, ערבבו את כל הירקות החתוכים עם שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, אורגנו, זעתר וסילאן.
  3. אפייה:

    • הניחו את הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
    • פזרו את הירקות המתובלים מסביב לסלמון.
    • אפו בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות.
    • לאחר 20 דקות, הוציאו את התבנית מהתנור והמשיכו לאפות רק את הירקות למשך 20-30 דקות נוספות, או עד שהם רכים וזהובים.

מתכון של איטל איטלי

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות