דרגו את המתכון
שרה יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לסמבוסק גבינה מושלם.
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית מלח
- 300 גרם מרגרינה מזולה
- 2 וחצי כוסות מים בכוס חד פעמי קר 200 מ"ל
- מילוי:
- 300 גרם גיבאן גבינה עיראקית
- 200 גרם גבינה פטה קשה
- 1 קוטג
- 1 ביצה
- 1 כף קמח
- להברשה
- 1 ביצה
- שומשום
אופן ההכנה
- לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז להמתין רבע שעה
- להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
- להתפיח חצי שעה בערך ללוש ושוב התפחה של רבע שעה .
- לחלק את הבצק ל6 כדורים.
- להכין את המלית .
- לגרד את הגבינות להוסיף קוטג גבינה וקמח לערבב היטב.
- לרדד כדור לא דק מדי לקחת כוס ולקרוץ עיגולים לשים באמצע מילוי ולסגור היטב כמו סהר לקחת מזלג וללחוץ מסביב.
- למרוח ביצה ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות לבדוק כשמוכן להוציא לכסןת עם מגבת.
סרטון נוסף עם מתכון נוסף לסמבוסק גבינה: