חיפוש

ספגטי אדום של פעם -מתכון מושלם

ספגטי אדום של פעם מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון של ספגטי אדום של פעם.

מצרכים:

  • 1 חבילת ספגטי מס' 8
  • או כל פסטה אחרת שאוהבים.
  • מצרכים לרוטב:
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 4 עגבניות מגורדות
  • 3 קופ' קטנות של רסק עגבניות או 6 כפות גדושות (אני אוהבת שיש הרבה רוטב)
  • חצי כף סוכר להפחתת החומציות
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שטוחה מרק עוף
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 2 וחצי כוסות מים חמים

אופן הכנה:

  1. מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה במשך 8-10 דקות ומסננים.
  2. מתחילים בהכנת הרוטב:מטגנים את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כמה שניות.
  3. מוסיפים את העגבניות המגורדות והסוכר ומערבבים.
  4. מנמיכים את האש ומוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים.
  5. מוסיפים 2 וחצי כוסות מים חמים,מערבבים .
  6. טועמים ומתקנים טעמים במידה וצריך.
  7. ממשיכים לבשל את הרוטב עוד כמה דקות.
  8. מוסיפים את הספגטי לסיר הרוטב,מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה שתיים שכל הספגטי יהיה עטוף ברוטב ויספוג טעמים.
  9. מגישים חם , מומלץ יחד עם שניצל מטוגן.

מתכון נוסף של ספגטי אדום של פעם של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות