דרגו את המתכון

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון של ספגטי אדום של פעם.

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה במשך 8-10 דקות ומסננים.
  2. מתחילים בהכנת הרוטב:מטגנים את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כמה שניות.
  3. מוסיפים את העגבניות המגורדות והסוכר ומערבבים.
  4. מנמיכים את האש ומוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים.
  5. מוסיפים 2 וחצי כוסות מים חמים,מערבבים .
  6. טועמים ומתקנים טעמים במידה וצריך.
  7. ממשיכים לבשל את הרוטב עוד כמה דקות.
  8. מוסיפים את הספגטי לסיר הרוטב,מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה שתיים שכל הספגטי יהיה עטוף ברוטב ויספוג טעמים.
  9. מגישים חם , מומלץ יחד עם שניצל מטוגן.

מתכון נוסף של ספגטי אדום של פעם של חן במטבח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות