דרגו את המתכון
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה לספגטי בולונז מנצח
מצרכים להכנת ספגטי בולונז:
- 500 גרם בשר טחון
- 2 בצלים גדולים
- 2 שיני שום
- קופסא בינונית עגבניות מרוסקות
- פפריקה מתוקה
- כף אבקת מרק ללא מונוסודיום
- חב ספגטי
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף שמן קנולה
- מלח
- פלפל
- כורכום
- כמון
אופן הכנה:
אופן ההכנה
- עם 2 כפות שמן זית לטגן את הבצלים הקצוצים .
- להוסיף שום קצוץ ואת הבשר טחון .
- לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .
- להוסיף קופסא עגבניות מרוסקות .
- לתבל – מעט מלח קורט פלפל שחור, כפית כורכום, כף אבקת מרק ללא מונוסודיום .
- להנמיך להבה לבישול של 30 דקות.
- לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם יש צורך .
- לבשל ספגטי עם כפית מלח לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף כף שמן קנולה לערבב ולהגיש את תערובת הבשר מעל הספגטי .