5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

ספגטי עם רוטב עגבניות הוא מאכל איטלקי קלאסי שלעולם לא מצליח לרצות. הפשטות של המתכון הזה מאפשרת לטעמי העגבניות, השום ועשבי התיבול לזרוח וליצור ארוחה מנחמת ומשביעה. מבישול הפסטה ועד לרתיחה של הרוטב בעל הטעם, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות להשלמתו.

איך מכינים ספגטי עם רוטב עגבניות – המרכיבים

מרכיבים חלופיים:

איך להכין ספגטי עם רוטב עגבניות – צעד אחר צעד

  1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
  2. מוסיפים את הספגטי למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה עד לדרגת אל-דנטה.
  3. בזמן שהספגטי מתבשל מחממים את שמן הזית במחבת נפרדת או בסיר על אש בינונית.
  4. מוסיפים את השום הטחון למחבת ומקפיצים עד לריח, כ-1-2 דקות.
  5. מערבבים פנימה את העגבניות הקצוצות המשומרות, האורגנו המיובש, הבזיליקום המיובש, המלח והפלפל.
  6. מביאים את הרוטב לרתיחה ונותנים לו להתבשל כ-15-20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא מסמיך מעט.
  7. לאחר שהספגטי מבושל מסננים אותו היטב ומחזירים לסיר.
  8. יוצקים את רוטב העגבניות על הספגטי המבושל ומערבבים עד שהפסטה מצופה אחידה.
  9. מגישים את הספגטי עם רוטב עגבניות חם, מעוטר בגבינת פרמזן מגוררת ועלי בזיליקום טריים.

תיהנו מהספגטי מנחם וטעים עם רוטב עגבניות כארוחה דשנה לארוחת צהריים או ערב.

מתכון זה מיועד לשרת 2-3 אנשים, תלוי בגודל המנות ובתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות