ספינג מרוקאי אורגינל – מתכון מנצח
נעמוני בקיש משתפת אותנו במתכון מושלם של ספינג מרואי אורגינל.
מצרכים:
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות גדושות סוכר
½ כוס מים פושרים
1 קילו קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
1 כף מלח
½4 מים פושרים
רצוי 2 כפות אלכוהול (ויסקי או וודקה או ערק או רום)
כל הכוסות במתכון הכוונה לכוסות חד פעמי לשתיה חמה
סופגניות ספינג לחנוכה ומיני סופגניות.
ספינג' טוניסאי מתכון של תומר תומס כולל סרטון
ספינג' מרוקאי אותנטי מתכון מושלם
מתכון לספינג מרוקאי אורגינל של חגית אלקבץ:
אופן הכנה:
1. בקערה נשים 2 כפות שמרים יבשים, 2 כפות גדושות סוכר, חצי כוס מים פושרים.
2. נערבב היטב ואז נכסה את הקערה וניתן לזה לנוח כ-10 דקות.
3. נערבב עם כף ונוסיף את שאר הרכיבים (כולל המים).
4. מתחילים ללוש את הכל לבצק אחיד משהו כמו 5 דקות.
5. נכסה ונניח להתפחה של 50 דקות עד שעה.
6. עם יד טיפה משומנת נוציא אוויר מכל הכיוונים ונניח לתפיחה נוספת משהו כמו רבע שעה – עשרים דקות.
7. נחמם שמן עמוק ונשים בתוכו חתיכת גזר לשמירת שמן נקי.
8. עם ידיים מעט רטובות נקרוץ עיגולים, נעשה חור באמצע ונטגן עד להזהבה יפה משני הכיוונים על להבה בינונית.
חשוב להפוך רק פעם אחת, נחכה עד להזהבה יפה מלמטה, נהפוך ונטגן שוב להזהבה יפה מהצד השני.
9. נוציא למסננת ונעביר למגש עם נייר סופג.
10. לצפות בסוכר.