עוגה מדהימה לפסח שאתם חייבים לנסות
יוליה רזנבי משתפת אותנו במתכון לעוגה מדהימה לפסח שאתם חייבים לנסות
מצרכים:
(להכין בתבנית 26)
לטורט העוגה:
200 גרם של חמאה
200 גרם שוקולד מריר
5 ביצים (להפריד את החלמונים והחלבונים)
חצי כוס של סוכר
4 כפות של פירורי לחם כשר לפסח/ או 4 כפות קמח מצה/ או 4 כפות קורנפלור – מה שיש בבית
1 שקית אבקת אפייה
אגוזים קצוצים, מוסיף המון לטעם
אופן ההכנה מופיע בהמשך
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1957659031135206" crossorigin="anonymous"></script>
<!– אחרי מצרכים פעיל –>
<ins class="adsbygoogle" style="display: block;" data-ad-client="ca-pub-1957659031135206" data-ad-slot="8523908538" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1957659031135206" crossorigin="anonymous"></script>
<!– אחרי קצת על –>
<ins class="adsbygoogle" style="display: block;" data-ad-client="ca-pub-1957659031135206" data-ad-slot="6024887641" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
מתכונים נוספים:
פנקייק כשר לפסח
עוגת שוקולד ממכרת כשרה לפסח
מרק קובה לפסח מתכון מושלם לאוכלי קטניות
מתכון נוסף לעוגה לפסח:
אופן הכנה:
1. להמיס בשיטת בבן מארי חמאה ושוקולד, לצנן.
2. להקציף את החלבונים יחד עם הסוכר לקצף נוקשה
3. להנמיך את המיקסר ולהוסיף לאט לאט את החלמונים, לקפל בזהירות את הקצף אל השוקולד, ולהוסיף את שאר המצרכים.
4. ליצוק לתבנית משומנת. ולאפלות בתנור על 170 מעלות במשך 30 דקות או עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים לא לייבש.
להכנת הקצפת:
1. להקציף שמנת מתוקה+ פודינג וניל יחד עם כוס חלב. ומורחים את הקצפת על העוגה באופן שווה.
מעל הקצפת גנאש שוקולד:
שמנת מתוקה עם 250 גרם שוקולד מריר.
אפשר בלי לשים מעל העוגה גנאש שוקולד למי שלא אוהבת מתוק מדי, אפשר רק לגרד שוקולד מעל הקצפת יוצא גם מושלם.