דרגו את המתכון
אפרת ושדי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות אלפחורס מושלמות.
- כוס וחצי קמח
- 2 כוסות קורנפלור
- 1 כפית תמצית וניל
- 3 חלמונים
- 200 גרם חמאה רכה
- כפית אבקת אפיה
- 3/4 כוס סוכר
- ריבת חלב
- קוקוס
אופן ההכנה
- לערבב במיקסר חמאה עם סוכר .
- להוסיף את החלמונים והתמצית וניל .
- להוסיף את הקמח קורנפלור ואבקת האפיה ,ולערבב עד לאיחוד .
- לעטוף את הבצק בנילון נצמד ,ולהניח במקרר לשעה .
- לרדד לקרוץ עיגולים ולאפות בחום של 175° למשך 9 דקות.
- לשים ריבת חלב מעל העוגיה ולסגור מעל בעוגיה נוספת ולצפות בקוקוס .
מתכון נוסף לעוגיות אלפחורס: