דרגו את המתכון

עוגיות חמאת בוטנים מקמח כוסמין: פינוק קטן וטעים

מחפשים נשנוש מתוק, קל להכנה ובריא יותר מעוגיות קלאסיות? עוגיות חמאת בוטנים מקמח כוסמין הן הפתרון המושלם! הן רכות, נימוחות ומלאות בטעם חמאת בוטנים עשיר. המתכון הזה פשוט להכנה ומתאים גם לאופה המתחיל.

מקור המתכון:

המתכון הזה פותח על ידי בלוגרית אוכל ידועה, והוא מבוסס על מתכון עוגיות חמאת בוטנים קלאסי. החלפנו את הקמח הלבן בקמח כוסמין מלא, מה שמוסיף לעוגיות ערך תזונתי גבוה יותר.

מתכון של עידית מרום.

מרכיבים:

הכנה:

  1. חממו תנור ל-170 מעלות.
  2. ערבבו בקערה גדולה את שמן הקוקוס, סוכר הקוקוס וחמאת הבוטנים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הוסיפו את קמח הכוסמין, קמח השקדים ואבקת הסודה לשתייה וערבבו עד לאיחוד.
  4. ערבבו פנימה את התוספות האהובות עליכם (אופציונלי).
  5. צרו כדורים קטנים מהבצק והניחו אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. בעזרת מזלג משומן מעט, לחצו על כל עוגייה כדי ליצור שקע.
  7. אפו את העוגיות במשך 12-14 דקות, עד שהן מזהיבות מעט.
  8. הניחו לעוגיות להתקרר על רשת לפני ההגשה.

טיפים:

וריאציות ושיפורים:

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: 30 דקות

הצעות הגשה:

העוגיות האלה הן פינוק מושלם לכל חובב חמאת בוטנים! הן קלות להכנה, בריאות יותר מעוגיות קלאסיות וטעימות להפליא. אז למה אתם מחכים? נסו את המתכון הזה עוד היום!

יתרונות תזונתיים:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות