5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

התמכרות לעוגיות טעימות היא שמחה שכולם צריכים לחוות, ללא קשר למגבלות התזונה. עוגיות ללא גלוטן שנכין היום הן לא רק בטוחות לבעלי רגישות לגלוטן אלא גם טעימות להפליא, עם איזון מושלם של מתיקות ועיסות.

איך מכינים עוגיות ללא גלוטן – המרכיבים

מרכיבים חלופיים:

איך להכין עוגיות ללא גלוטן – השלבים

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערת מיקסר מקציפים יחד את החמאה הרכה, הסוכר והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. טורפים פנימה את הביצה ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. טורפים בקערה נפרדת את תערובת הקמח ללא גלוטן, הסודה לשתייה והמלח.
  5. מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לחומרים הרטובים, מערבבים עד שנוצר בצק.
  6. אם משתמשים, מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס או האגוזים הקצוצים עד לפיזור אחיד בכל הבצק.
  7. בעזרת כף או כף עוגיות מנתחים את הבצק ומניחים על תבנית האפייה המוכנה, משאירים מרווח בין כל עוגייה למריחה.
  8. משטחים בעדינות כל עוגייה בגב הכף או בקצות האצבעות.
  9. אופים בתנור שחומם מראש במשך 10-12 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים.
  10. מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן להתקרר על תבנית האפייה לכמה דקות לפני שמעבירים אותן לרשת לצינון מלא.

תהנה מהעוגיות הביתיות שלך ללא גלוטן עם כוס חלב או המשקה החם האהוב עליך לפינוק מענג.

מתכון זה מניב כ-20 עוגיות והוא מיועד לשרת 8-10 אנשים, תלוי בגודל המנות ובתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות