3.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול
זמן הכנה: כ- 45 דקות (כולל זמן הקפאה)
מצרכים:
- 2 ביצים
- ¾ כוס סוכר
- חבילת שוקולד מריר, מגוררת בפומפייה
- ¼ כוס שמן
- 2 כפות מים
- 2 כוסות קמח ללא גלוטן (או כוס וחצי קמח רגיל)
- אבקת אפייה
- אבקת סוכר, לגלגול
מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות
מתכונים נוספים
עוגיות שוקולד מושלגות מתכון סוףףףף
עוגיות מושלגות נדירות – מתכון קל
עוגיות לימון מושלגות – תומר תומס
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה, ערבבו את הביצים והסוכר.
- הוסיפו את השוקולד המגורר, השמן והמים וערבבו היטב.
- הוסיפו את הקמח ואבקת האפייה וערבבו עד לקבלת בצק אחיד.
- כסו את הקערה והקפיאו את הבצק למשך כחצי שעה.
- חממו תנור ל-170 מעלות.
- בעזרת כפית, צרו כדורים קטנים מהבצק.
- גלגלו את הכדורים באבקת הסוכר והניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אפו את העוגיות במשך כ-10 דקות, עד שהן מזהיבות.
- הוציאו מהתנור וצננו את העוגיות לחלוטין.
בתאבון!
מתכון של ניקול דביר.