3.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

זמן הכנה: כ- 45 דקות (כולל זמן הקפאה)

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, ערבבו את הביצים והסוכר.
  2. הוסיפו את השוקולד המגורר, השמן והמים וערבבו היטב.
  3. הוסיפו את הקמח ואבקת האפייה וערבבו עד לקבלת בצק אחיד.
  4. כסו את הקערה והקפיאו את הבצק למשך כחצי שעה.
  5. חממו תנור ל-170 מעלות.
  6. בעזרת כפית, צרו כדורים קטנים מהבצק.
  7. גלגלו את הכדורים באבקת הסוכר והניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אפו את העוגיות במשך כ-10 דקות, עד שהן מזהיבות.
  9. הוציאו מהתנור וצננו את העוגיות לחלוטין.

בתאבון!

מתכון של ניקול דביר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות