חיפוש

עוגיות מושלגות ללא גלוטן מתכון נדיר

עוגיות מושלגות ללא גלוטן מתכון נדיר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

זמן הכנה: כ- 45 דקות (כולל זמן הקפאה)

מצרכים:

  • 2 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • חבילת שוקולד מריר, מגוררת בפומפייה
  • ¼ כוס שמן
  • 2 כפות מים
  • 2 כוסות קמח ללא גלוטן (או כוס וחצי קמח רגיל)
  • אבקת אפייה
  • אבקת סוכר, לגלגול

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, ערבבו את הביצים והסוכר.
  2. הוסיפו את השוקולד המגורר, השמן והמים וערבבו היטב.
  3. הוסיפו את הקמח ואבקת האפייה וערבבו עד לקבלת בצק אחיד.
  4. כסו את הקערה והקפיאו את הבצק למשך כחצי שעה.
  5. חממו תנור ל-170 מעלות.
  6. בעזרת כפית, צרו כדורים קטנים מהבצק.
  7. גלגלו את הכדורים באבקת הסוכר והניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אפו את העוגיות במשך כ-10 דקות, עד שהן מזהיבות.
  9. הוציאו מהתנור וצננו את העוגיות לחלוטין.

בתאבון!

מתכון של ניקול דביר.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות