דרגו את המתכון
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות מעמול.
- קילו קמח
- 3/4 כוס שמן כוס מידה.
- 2 מחמאה במשקל 200 גרם כל אחת מומסת.
- 2 שקיות אבקת אפיה.
- כוס מים פושרים.
- למילוי:
- 2 חבילות תמרים בואקום.
- כף שמן.
- כף קינמון.
- אבקת סוכר.
אופן ההכנה
- ללוש את כל החומרים לבצק רך ונוח את המים להוסיף כמה שהקמח סופח.
- לתת מנוחה חצי שעה.
- את התמרים לנקות מחרצנים להוסיף את השמן ולרכך דקה במיקרוגל..להוציא להוסיף כפית קנמון לערבב טוב.
- להכין כדורים קטנים מהתמרים.
- לקחת פיסות בצק למלא בכדור תמרים לגלגל.
- לעשות דוגמא עם הפינצטה.
- לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
- אין צורך להזהיב אותם…
- לקרר לפזר אבקת סוכר.