עוגיות מקרוד טוניסאי מתכון מושלם
ג'קלין פדלון משתפת אותנו במתכון לעוגיות מקרוד טוניסאי מתכון מושלם
מצרכים:
לבצק:
¼2 כוסות סולת
¼1 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
2 כפות סוכר
קורט מלח
½ כוס שמן חם
1 כוס מיץ תפוזים
למילוי:
חבילה תמרים בוואקום
2 כפות ממרח תמרים
1 כף שמן
¼ כפית אגוז מוסקט
¼ כפית קינמון
לסירופ סוכר
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי לימון
2 עד 3 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוגיות שיבולת שועל ואגוזי מלך מושלמות
עוגיות שבלול שוקו וניל מושלמות
מתכון קל לעוגיות טחינה הכי טעימות בעולם
מתכון נוסף לעוגיות מקרוד:
אופן הכנה: .
מצרכים הדרושים לבצק:.
1) ¼2 כוסות סולת.
2) ¼1 כוסות קמח.
3) 1 אבקת אפייה .
4) 1 סוכר וניל .
5) 2 כפות סוכר.
6) קורט מלח.
7) ½ כוס שמן חם.
8) 1 כוס מיץ תפוזים .
למילוי:.
1) חבילה תמרים בוואקום .
2) 2 כפות ממרח תמרים .
3) 1 כף שמן.
4) ¼ כפית אגוז מוסקט.
5) ¼ כפית קינמון.
לסירופ סוכר: .
1) 3 כוסות סוכר.
2) 2 כוסות מים.
3) חצי לימון.
4) 2 עד 3 טיפות מי ורדים .
הבצק:.
1. מכניסים את השמן ומיץ תפוזים אבקת אפייה וסוכר וניל ומערבלים .
2. מוסיפים את הסולת וקמח בהדרגה עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומכסים למנוחה של חצי שעה⏳ .
3. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים את הבצק בן 2 ניירות אפייה חותכים למלבן עם סכין חדה .
4. מערבבים את התמרים השמן וממרח תמרים ועושים רולדה ומניחים אותה במרכז ולוחצים עם העצמאות כדי לשטח ומגלגלים .
5. לפרוס באלכסון לפרוסות בעובי 1 ס"מ ולעשות דוגמה כמו ב בעוגיות ממועל ולטגן בשמן חם ועמוק עד להזהבה וישר על הסירופ סוכר .
6. אופן הכנת הסירופ סוכר :.
7. מבשלים את מרכיבי הסירופ עד להסמכה קלה.וטובלים את העוגיות אפשר לפזר מה שבא לכם השמיים הם הגבול בהצלחה ופורים שמח ?.