דרגו את המתכון

עוגיות מרוקאיות מכונה מתכון קל שעובר במשפחה כבר 40 שנה

עוגיות מרוקאיות הן מאכל מסורתי פופולרי ברחבי צפון אפריקה. הן עשויות בדרך כלל מקמח, סוכר, ביצים, שמן ורכיבים נוספים כמו קוקוס, שומשום או פקאן. עוגיות מרוקאיות יכולות להיות בצורות וגדלים שונים, והן נאפות בדרך כלל בתנור.

המתכון הבא לעוגיות מרוקאיות הוא מתכון מקורי בן 40 שנה. הוא פשוט להכנה וטעים להפליא. העוגיות  מתוקות עם טעם קוקוס משובח.

ארץ המקור

עוגיות מרוקאיות הן מאכל מסורתי של צפון אפריקה, במיוחד של מרוקו. הן עשויות בדרך כלל מקמח, סוכר, ביצים, שמן ורכיבים נוספים כמו קוקוס, שומשום או פקאן. עוגיות מרוקאיות יכולות להיות בצורות וגדלים שונים, והן נאפות בדרך כלל בתנור.

מתכון של אנט זנו.

רשימת מרכיבים והוראות הכנה

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים הרטובים (שמן, סוכר, חמאה מומסת, ביצים ומיץ תפוזים).
  3. בהדרגה, מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  4. מוסיפים את הקוקוס, השומשום והקורנפלור, ומערבבים עד שהם מתמזגים בבצק.
  5. יוצרים מהבצק כדורים בגודל של כ-2 ס"מ, ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים במשך 20-25 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.

טיפים:

וריאציות ושיפורים:

דרגת קושי:

זמן הכנה נדרש:

הצעות הגשה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות