דרגו את המתכון
מור ויצמן משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות חמאה דניות.
מצרכים להכנת עוגיות עם חמאה דניות:
- 350 גרם חמאה רכה
- 150 גרם אבקת סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 כוסות קמח
- 3 כפות שמן קנולה
- 2 כוסות קורנפלור
אופן הכנה:
- נחמם תנור ל-160 מעלות ומכינים 2 תבניות עם נייר אפיה.
- בקערת המיקסר,נשים את החמאה,סוכר וניל ואבקת סוכר ונפעיל את המיקסר עם וו גיטרה.
- נוסיף בהדרגה למיקסר את הקורנפלור והקמח ונערבל במהירות איטית ואז נוסיף את השמן קנולה ונמשיך בערבול במהירות בינונית עד לקבלת גושי בצק.
- מהבצק שהכנו,ניצור עוגיות ונסדר במרווחים בתבניות ונשטח וניצור פסים בכל עוגיה באמצעות מזלג.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך חצי שעה עד אשר מתקבל צבע קרם בהיר כמו בתמונה.
- מצננים את העוגיות ומפזרים מעל אבקת סוכר.
סרטון עם מתכון נוסף לעוגיות חמאה קרין גורן:
מתכונים נוספים לעוגיות חמאה:
עוגיות חמאה קלות תומר תומס
עוגיות חמאה מאקו