חיפוש

עוגיות שוקולד פאדג' נדירות וקלות להכנה

עוגיות שוקולד פאדג' נדירות וקלות להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגיות שוקולד פאדג' נדירות וקלות להכנה

מדלן אביב משתפת אותנו במתכון לעוגיות שוקולד פאדג' נדירות וקלות להכנה

מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
2 ביצים L
¾ כוס סוכר
כוס קמח (100 גרם (או קמח "כרגיל" ללא גלוטן))
½ שקית אבקת אפייה
½ חבילת שוקולד לבן תוספת מעל העוגיות
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
עוגיות שוקולד מושלמות ב-8 דקות
עוגיות שוקולד ציפס ללא גלוטן
עוגיות שוקולד ונוטלה מושלמות

מתכון נוסף לעוגיות שוקולד פאדג':

אופן הכנה:
1. נמיס חמאה ושוקולד במיקרו יחד עד להמסה מוחלטת וקבלת קרם שוקולד אחיד.
2. נקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח ואוורירי במשך לפחות 3 דקות.
3. נוסיף בהדרגה את השוקולד המומס עם החמאה לתערובת הביצים ונערבב היטב עם לקקן ולא עם כף. בהתחלה נוסיף כף מהשוקולד ולאט לאט את כל התערובת. ננפה פנימה את הקמח ואבקת האפייה ונערבב רק עד לאיחוד.
4. נעביר לשק זילוף או בעזרת 2 כפות ונסדר בתבנית במרווחים גדולים. הכי נוח עם שק זילוף כי ניתן לשלוט על הצורה והגודל שרוצים. נפזר מעל העוגיות שוקולד לבן או כל תוספת אחרת שרוצים.
5. נאפה 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. גם אם העוגיות נראות לכם רכות, תוציאו. הן מתקשות בחוץ. לא לאפות מעבר ל-10 דקות בשום מקרה כי המרקם ייהרס.
6. כלל ברזל לא להכניס את העוגיות לפני שהתנור הגיע ל-190 מעלות. לחכות בסבלנות. האפייה מאוד קצרה ולכן קריטי שהעוגיות יקבלו את החום הנדרש מהרגע הראשון. ככה הן גם נסדקות בצורה יפה.
7. לתת לעוגיות להצטנן לגמרי לפני שטורפים את כל התבנית

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות