דרגו את המתכון
עירית שיינס משתפת אותנו במתכון של עוגיות שיבולת שועל ממכרות.
אז מה בעצם צריך בכדי להכין עוגיות שיבולת שועל ממכרות?
- חצי כוס צימוקים
- 200 גרם חמאה
- 1 כוס סוכר חום
- חצי כוס סוכר לבן
- 2 ביצים
- 2 כפות יוגורט או בננה מעוכה
- 2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כפית סודה לשתיה (אבקה)
- חצי כפית קינמון
אופן הכנת עוגיות שיבולת שועל ממכרות:
- לשים את הצימוקים בסיר, לכסות במים ולבשל עד שיתפחו. (זה מונע מהצימוקים להישרף כשהעוגיות נאפות).
- להקרים חמאה + סוכר + ביצים + יוגורט.
- להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב.
- לסנן את הצימוקים ולהוסיף לתערובת.
- לגלגל לכדורים בגודל של כדור פינג פונג, לשטח לקציצה, להניח על תבנית מרופדת בניר אפיה.
- לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כעשר דקות, רק עד צבע חום בהיר.