חיפוש

עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד מריר – מתכון מנצח!

עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד מריר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד מריר – כל מה שאתם צריכים לדעת!

אם יש משהו ששווה להקדיש לו את הזמן והאהבה, זה עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד מריר. נכון, יש שיגידו "מה כבר יש בהן?" – ובכן, אם אתם מתכוונים לשאול את השאלה הזאת, כנראה שלא ניסיתם לאפות אותן בידיים שלכם. חוץ מזה, מי יכול לעמוד בפני שוקולד מריר? בואו נתחיל!

מה צריך כדי להכין את העוגיות המושלמות האלה?

אל תדאגו, אין כאן מרכיבים זרים ממדינה רחוקה. ממש להיפך! אתם תמצאו את כל מה שצריך במטבח שלכם:

  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 1/2 כוס סוכר חום (ובטח גם יעמוד לבדו בכוסית בירה מתוקה)
  • 1/2 כוס חמאה מומסת
  • 1/2 כוס קקאו איכותי
  • 1/2 כוס שוקולד מריר קצוץ (אולי 3/4, בסדר, שקשקנו אותו קצת…)
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית קינמון (כי למה לא?)
  • 1/2 כפית סודה לשתייה (מי לא אוהב את השוס הזה?)

איך מכינים את המתכון המיוחד הזה?

בואו נגלה! זה באמת כל כך קל ששינה בת 2 יכלה להכין את זה. אל תנסו את זה בבית, זה מתכון ליודעי דבר:

  1. חממים את התנור ל-180 מעלות. תתארו לעצמכם שזה כמו חימום של הספה אחרי יום עבודה.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את השיבולת שועל, הסוכר והקקאו.
  3. מוסיפים את החמאה המומסת, הביצה והקינמון. טועמים – לא מהעיסה, מהחיים!
  4. מוסיפים את השוקולד הקצוץ וסודה לשתייה – אה, עכשיו זה התחיל להיראות כמו משהו!
  5. משים בעזרת כף עיגולים על תבנית עם נייר אפייה. כמו אמנות, אבל עם טעם!
  6. שמים בתנור לכ-10-12 דקות. המבחן הכי חשוב – לצפות עד שהן מתייבשות!

האם זה בריא? שאלה טובה!

העוגיות האלו מספקות מנה קטנטנה של שיבולת שועל ובריאה, אז אפשר לאכול אותן בלי רגשות אשמה. ואם תגידו לי שהן “בריאות” – לא אכפת לי, אני אוכלת בכל מקרה!

שאלות ותשובות להנאה המרבית

האם אפשר לשים אגוזים במקום שוקולד?

בוודאי, אם אתם כאלו שלא יודעים مغرب, זה בסדר.

מה קורה אם אני שם יותר סוכר?

יהיה מתוק כמו סיפור אגדה, אבל תיזהרו – אז יהיה לכם קשה להפסיק לאכול!

אפשר להכין בלי ביצה?

כן, משתמשים ב"תחליפים" כמו מחית תפוחים. אה, העוברים להרפתקה.

כמה עוגיות יוצאות מהמצלה הזאת?

כמו שאתם אוהבים – תלוי בכמה אתם רוצים ליישר על כוס קפה!

ולסיום – למה אתם מחכים?

מעבר לכך שזה טעים, יש בזה גם אופי – ואנחנו יודעים שהאופי שלכם מדבר על אוכל. אז נו, לא תיכנסו למטבח ותתחילו לאפות?

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות