דרגו את המתכון
צופית בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שקדים מושלמות לפסח.
מצרכים:
- 2 כוסות שקדים טחונים
- כוס אגוזים טחונים
- 3 חלמונים
- 2 כוסות אבקת סוכר
- 2 כפות דבש
- כוס קמח מצה
- רבע כוס לימון
אופן הכנה:
לערבב הכל יחד ליצור נקניק ארוך לקרוץ עיגולים אפשר לקשט ע"י גזירת הבצק בצורות.לאפות 6 דקות בחום 170 לאחר מכן 150 עוד רבע שעההעוגיות יוצאות רכות לתת להן להתקרר ואז להוציא אותן מהתבנית.לפזר קוקוס או קינמון או אבקת סוכר