דרגו את המתכון
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שקדים בצורת סהרונים.
- 1 כוס אבקת שקדים
- 2 כוסות וחצי קמח רגיל
- כוס מדידה חד פעמי שתיה חמה
- 1 ביצה
- 1 אבקת אפייה
- 1 סוכר ןניל
- רבע כוס סוכר
- 200 גר חמאה רכה (לפרווה מחמאה)
- לציפוי -100 גר שוקולד מריר
- כף שמן קנולה
- מעט קמח שקדים
אופן ההכנה
- ללוש חמאה,קמח,סוכר,ביצה,קמח שקדים,אבקת אפיה וסוכר וניל.
- ליצור סהרונים ולהניח בתבנית תנור על נייר אפיה לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד קבלת צבע זהוב ולצנן.
- להמיס במיקרו כף שמן עם השוקולד למשך 45 שניות לערבב טוב ולהניח את קצות הסהרונים על השוקולד החם.
- לפזר אבקת שקדים מעל השוקולד.
סרטון עם מתכון נוסף לסהרוני שקדים:
תגובה אחת
עשיתי אותן עם שמן ותחליף סוכר ובלי השוקולד מעל ויצא מוצלח ממש. תודה רבה רבה