חיפוש

עוגיות תמרים מגולגלות וקלילות נמסות בפה

עוגיות תמרים מגולגלות וקלילות נמסות בפה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

עוגיות תמרים מגולגלות וקלילות נמסות בפה

עוגיות תמרים ביתיות, עשירות באגוזים, הן פשוט מושחתות וטעימות בטירוף.
הן קלות להכנה, נמסות בפה ומצריכות מעט מאוד זמן עבודה.
הן כל כך טעימות ופשוטות להכנה, שמומלץ להכין כמות כפולה וליהנות מהן במשך כל השבוע.
מתכון של אורית חדידה

מצרכים:

1 קילו קמח
400 גרם מרגרינה רכה, מחמאה או חמאה
20 גרם אבקת אפייה
½ כוס סוכר
½ כוס שמן
¾ כוס מיץ תפוזים
מילוי:
500 גרם ממרח תמרים
אגוזים לפי הטעם
קינמון לפי הטעם
כוס מדידה אוניברסלית
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
מגולגלות תמרים עוגיות נדירות
מגולגלות תמרים מתכון הורס
עוגיות ספירלה שחור לבן מתכון פריך במיוחד

מגולגלות תמרים – חן במטבח

אופן הכנה:
1. ערבבו את כל המרכיבים יחד לקבלת בצק אחיד.
2. העבירו את הבצק לקערה, כסו בניילון נצמד והניחו במקרר למשך 4 שעות או לכל הלילה.
3. חממו את התנור ל-170 מעלות וחלקו את הבצק לארבעה חלקים.
4. רדדו כל חלק בנפרד, מרחו עליו את המילוי וגלגלו.
5. חתכו לחתיכות, הניחו על נייר אפייה ואפו עד להזהבה קלה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות