דרגו את המתכון
סיון מלול משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת ביסקוויטים טירמיסו.
500 גר בסקוויטים
2 כוסות חלב עם כף גדושה נס קפה.
לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
200 גר' גבינת מסקרפונה
3 כפות סירופ מייפל
3 כפות סוכר
אופן הכנה:
להקציף את השמנת עם הפודינג המייפל והסוכר להוריד מהירות במיקסר ובהדרגה להוסיף כף אחריי כף מהגבינה לאיחוד.
בתבנית פיירקס גודל 24 נטבול כל בסקוויט בחלב עם הנס קפה ונניח על התחתית מעל רבע מכפות הקצפת מעל שוב שכבה של בסקוויטים וקצפת פעם אחרונה שכבה של בסקוויטים ומעל נזלף את שאר הקצפת.
נפדר באבקת קקאו וקיבלתם עוגה שלמות.
מתכון נוסף לעוגת ביסקוויטים: