אילנה טל משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת ביסקוויטים
המלצה:
הכי כדאי לעבוד כשהתבנית שוכבת על הצד,ככה הכי מהיר למלא את התבנית וליצור את השכבות כמו בתמונה.
.
מצרכים להכנת עוגת ביסקוויטים מושלמת
פתי בר שוקו
פתי בר וניל
1 פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
1.5 כוסות חלב
1 פודינג שוקולד
לטבילה:
חלב
כפית נס קפה
לגנאש:
שמנת מתוקה
שוקולד מריר
.
אופן הכנת עוגת ביסקוויטים מושלמת:
1. מקציפים מיכל של שמנת מתוקה עם חצי מכמות החלב (3/4) והפודינג הוניל ושמים בצד.
2. חוזרים אותו תהליך עם שמנת מתוקה,פודינג שוקולד וחלב ושומרים בצד.
3. עוטפים תבנית עמוקה עם ניילון נצמד ומתחילים לסדר שכבה של פתי בר וניל ומעל שמים שכבה דקה של הקרם וניל שהכנו.
4. שמים מעל הקרם וניל,פתי בר שוקו ומעל שכבה דקה של הקרם שוקולד שהכנו וכך חוזרים על השכבות עד למילוי התבנית.
5. עוטפים את העוגה ומקפיאים למשך 3 שעות, ומכינים את הגנאש (ממיסים כמות שווה של שוקולד מריר ושמנת מתוקה)
6. לאחר 3 שעות מוציאים את העוגה מהמקפיא, ומחלצים מהתבנית ומסירים את העטיפה ושופכים מעל את הגנאש לציפוי.