עוגת בננות בבלנדר מתכון הורס
נורית מנשרוב משתפת אותנו במתכון הורס של עוגת בננות.
מצרכים:
200 גר' קמח ( אפשר שקדים)
230 גר' בננה ( כ 2-3 בננות קטנות)
150 גר' סוכר ( אפשר סוויטנגו)
80 גרם שמן
1 כפית קינמון
1 קורט מלח
3 כפיות אבקת אפייה
3 ביצים
חמאה לתבנית
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
עוגת בננות מושלמת ב-5 דקות
עוגת בננות מהירה
עוגת בננות ואגוזים מושלמת של אורטל עמרם
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. מערבבים את הסוכר והשמן עד שהסוכר כמעט נמס.
2. מוסיפים לתערובת זו את הבננה טיפין טיפין מבלי לכבות את הבלנדר.
3. לאחר מכן מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב.
4. מעבירים את התערובת הזו לקערה ומוסיפים את החומרים היבשים. אל תשכחו לנפות את הקמח כדי שלא יהיו גושים. את התערובת אפשר לעשות ביד או במיקסר.
5. לפני שמעבירים את הבלילה לתבנית, לשמן עם חמאה את הדפנות. אני בדרך כלל נותנת לתערובת לנוח בתבנית 10 דקות, מכיוון שאבקת האפייה גורמת לה לתפוח.
6. כשהתנור מחומם מראש ל-180° משאירים את העוגה למשך 30 עד 40 דקות ובודקים אם היא עשויה ע״י קיסם- מכניסים לעוגה ומוודאים שהוא יוצא נקי.