דרגו את המתכון
רחלי שכטר משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת בננות מהירה.
- 2 בננות בשלות
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כוס קמח תופח
- 2 כפיות מייפל
- 1/2 כוס שמן
- 2 ביצים
- 1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
- לרסק את הבננות בצלחת.
- בקערה נפרדת לשים 2 ביצים והסוכר ולטרוף במטרפה.
- לאחר מכן להוסיף לתערובת הביצים את השמן ולהמשיך לערבב .
- להוסיף את המייפל לתערובת + החלב ולערבב היטב עם המטרפה.
- להוסיף לתערובת את הבננות שריסקנו ולהמשיך לערבב עם המטרפה.
- להוסיף את הקמח התופח ומערבבים היטב שלא ישררו גושים.
- ניתן להוסיף לתערובת אגוזים/פקאן/שקדים/שוקולד צ׳יפס וכו׳ .
- לשמן את התבנית ולשפוך לתוכה את התערובת.
- לשים בתנור שחומם מראש על 170 לבערך 35 דק.
- לפזר אבקת סוכר אחרי שמוציאים מהתנור וקצת מתקרר