דרגו את המתכון

עוגת גבינה אלפחורס: מתכון מענג

דבר בטוח! הנה מתכון לעוגת גבינה אלפחורס, פיוז'ן מענג של שני קינוחים אהובים: עוגיית אלפחורס החמאתית והפירורית והעושר הקרמי של עוגת הגבינה.

אלפאגור הן עוגיות מסורתיות של אמריקה הלטינית, שמקורן בעיקר מארגנטינה, שם מוקירים אותן כפינוק לאומי. העוגיות הללו מורכבות משני סיבובים עדינים וחמאתיים, המצמידים שכבה טעימה של דולצ'ה דה לצ'ה, ולעיתים קרובות מאובקות באבקת סוכר. עוגת גבינה, לעומת זאת, שורשתה ביוון העתיקה, והתפתחה במשך מאות שנים לקינוח הדקדנטי שאנו מכירים היום, אהובים ברחבי העולם.

במתכון הזה, אנחנו משלבים את הטעמים שאי אפשר לעמוד בפניו של אלפחורס עם הקרמיות המפנקת של עוגת גבינה, ויוצרים קינוח שבטוח ירשים. כל ביס מציע סימפוניה של מרקמים וטעמים: המתיקות הפירורית של בסיס העוגיות, השמנתיות הקרמית של מלית עוגת הגבינה ותווי הקרמל של דולצ'ה דה לצ'ה.

רכיבים:

עבור בסיס העוגיות:

למילוי עוגת הגבינה:

להרכבה:

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, תוכלו להתאים את המתכון בקלות על ידי שימוש במרכיבים בעלי תעודת כשרות והבטחה שהם עונים על הצרכים התזונתיים שלכם. בנוסף, תוכלו להתנסות בתערובות קמח ללא גלוטן לבסיס העוגיות ולהחליף גבינת שמנת וחלב מרוכז ללא חלב לגרסה ידידותית לטבעונים.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון זה מכין עוגת גבינה אחת בגודל 23 ס"מ, המשרתת כ-10-12 אנשים.

זמן הכנה: זמן ההכנה למתכון זה הוא כ-30 דקות, עם 60 דקות נוספות לאפייה ו-4 שעות לצינון.

רמת קושי: מתכון זה נכנס לקטגוריית הקושי הבינוני. למרות שזה דורש דיוק מסוים, במיוחד באפיית עוגת הגבינה לשלמות, השלבים הם פשוטים וניתנים להשגה עם קצת סבלנות ותשומת לב לפרטים.

טיפים לבישול:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות